perjantai 3. helmikuuta 2012

Puuhastelua

Näköjään nämä minun askarteluprojektit tuppaavat vähän venymään, sillä vasta nyt sain lopullisesti valmiiksi kauan aikaa sitten aloittamani puuhastelun. Ensimmäisistä sokerilla koristelluista tähdistä opin, että liima sokerikiteiden pohjana ei ollut paras mahdollinen ratkaisu. Kaapista kaivoin tytön sormivärit ja maalasin tähdet ja parin sydämen valkoisella sormivärillä. Runsaasti sokeria pintaan ja annoin kuivua seuraavaan päivää asti. Kyllähän tuo sormiväri kuivaa huomattavasti nopeammin, mutta tytön kanssa touhutessa aika rientää. Tänään kokeilin mallata koristeet pellavanarun avulla esille. Makuuhuoneen peiliin kiinnitetyt tähdet kyllä onnistuivat mielestäni paljon paremmin kuin keittiön koukkuihin kiinnitetyt. Olkoot nyt kuitenkin jonkin aikaa esillä.


Eilen yritin jäädyttää jäälyhtyä tulppaaneineen. Kaunis ajatus mutta ei tällä kertaa käytännössä toimiva. Liian rohkeasti aloin vasaralla (nii-in, vähän hellävaraisempi olisi voinut olla) tehdä lyhdyn pohjaan reikää kynttilää varten, kun ensin olin saanut jäätyneen taideteoksen rikkomatta pois ämpäristä. No halkihan tuo lyhty meni toisesta reunasta ja nyt on seuraava kokelas ulkona parvekkeella ämpärissä jäätymässä. Pääsi tuo osittain hajalle mennyt lyhty parvekkeen pöydälle esille, oli se kuitenkin omalla tavallaan kaunis. 


Eilen oli tarkoitus viettää miehen kanssa mukava ilta punaviini hyvän leffan seurana. No, ei siinäkään suunnitelma toiminut täydellisesti. Mies sai tytön nukahtamaan vasta illalla yhdeksän jälkeen ja oli siinä itsekin nukahtanut tytön huoneen lattialle. Miehen herätettyäni huomasin kysyä, että mitäs leffaa katsottaisiin? Aiemmin Prismassa käydessämme ei sopivaa leffaa ollut löytynyt eikä tarkemman tutkimisen jälkeen tv:stä tullut oikeastaan mitään. Lopulta siemailimme viiniä (joka sentään oli aivan loistavaa!), tuijotimme sataan kertaan nähtyä leffaa ja lopulta huomaan viettäväni iltaa ihan yksikseni miehen kuorsatessa vieressäni. Että hoida siinä sitten parisuhdetta!


Viikonloppu kuluukin rattoisasti töissä. Kunnon pakkasta tiedossa työpäivien ajaksi, joten mies saa kyyditä töihin aamulla. Auton tuntien se ei mitä todennäköisemmin lähtisi käyntiin, jos seisoisi parkissa monta tuntia. Onneksi sentään ensi viikoksi on luvattu lauhempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!