tiistai 10. toukokuuta 2011

Ihana päivä

Nyt kun vihdoin pääsi istumaan rauhassa koneen ääreen huomaa, miten paljon tänään ollaankaan puuhattu. Aamupäivä vietettiin koko perheen kanssa ulkona auringonpaisteesta nauttien sekä enteilevästi kesältä tuoksuvaa tuulta haistellen. Oltiin läheisellä lammella sorsia katselemassa ja syöttämässä. Meidän neitikin tykkäsi kuunnella sorsien kaakatusta ja hienosti niitä osaa jo matkiakin. Tyttö nautti kovasti kun pääsi pihalle katselemaan ja ihmettelemään kaikkea uutta. Lopuksi piti tietenkin vielä kiikkua meidän pienessä puistossamme, eikä tyttöä  meinannut millään saada sisälle. Tällä hetkellä tuo kiikkuminen on kyllä yksi tytön lempipuuhista.

Tytön nukahtaessa päiväunille pääsin hetkeksi viettämään omaa aikaa. Lähdin pitkälle, reippaalle kävelylle järven rantaan. Oli pakko pysähtyä hetkeksi ja istahtaa rannalle vain katselemaan veden lainehtimista. Tänä kesänä päästäänkin ensimmäistä kertaa tuolle järvelle uimaan! Kävely teki kyllä tosi hyvää, mutta kotiin päästyäni oli jalat ihan väsyneet. 

Illalla ennen kuin kaupungissamme vierailemassa oleva ystäväni piipahti kahville, muistin komerossa olevat lahjaksi saadut, käytetyt tyttöjen vaatteet ja päätin kokeilla niitä tytön ylle josko osaa pystyisi jo pitämään. En ollut enää muistanutkaan, miten hyväkuntoisia ja kauniita vaatteita ollaan tuttujen tutuilta saatu! Kuin uusia! Mukavaa että on ihmisiä, jotka haluavat antaa niinkin hyviä, käytettyjä vaatteita eteenpäin. Vaatteet olivat kooltaan 92 cm, mutta osaa pystyy jo pukemaan tytölle. 

Jo monen vuoden takaista ystävääni on aina yhtä mukava nähdä! Tuntuu, että jatketaan juttua siitä, mihin viimeksi ollaan jääty. Ilta hujahtikin nopeasti, mutta huomenna päästään viettämään rauhassa aikaa miehen ammattaessa tyttöä. Käydään ainakin pajutilalla ja kahvilla paikallisessa kesäkahvilassa. Kuulemma tuolla pajutilalla on aivan mahtavia pajuteoksia/tuotteita, katsotaan jos jotain pientä innostuisin ostamaan.


Eilen laitoin vähän tunnelmakuvia meidän parvekkeelta, tässä niitä lisää:

Anopin tekemä pajusydänMarketat ikkunalaudalla


2 kommenttia:

 1. Ihanat sivut sinulla, alku vaikuttaa oikein hyvältä ! Tänne aion piipahtaa toistekin.

  VastaaPoista
 2. Hei pajuliini!

  Kiva kun pidit lukemastasi! :)
  Tervetuloa uudelleen!
  Mukavaa saada toistekin vieraita blogiini! :)

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi!