tiistai 18. lokakuuta 2011

"Kun on pienet ilot, voi iloita useammin"

Näin lukee kortissa, jonka löysin sattumalta. Tiesin heti, että minulla on kortille oiva paikka tiedossa! Kortti pääsi esille muutama vuosi sitten hankkimaani sydämen muotoiseen, rautalangasta tehtyyn korttitelineeseen.


Lauantaina juuri kun olin saanut edellisen postauksen kirjoitettua, saapui mies ruokakaupasta mukanaan kimppu ruusuja sekä iso karkkipussi! Niin haihtuivat hetki sitten tuntemani stressaavat ajatukset savuna ilmaan kauniita ruusuja haistellessani. Hetken mietittyäni muistin eräältä ystävältäni saaman pöytäkynttilälyhdyn. Jonkin aikaa sain ruusuja asetella, kunnes sain ne suhteellisen kauniisti sommiteltua. 


Keittiön senkin taso sai kaipaamansa, pienimuotoisen uudistuksen ruusujen ja lyhtyjen myötä.


Kirppikseltä löysin hauskan kankaasta tehdyn taulun/kyltin, joka löysi paikkansa keittiön seinustalta.


Tytön huoneen seinällä oleva canvas-taulu sai kaverikseen myöskin kirppikseltä löytämäni "pikku prinsessa"-taulun.


Kirppikseltä mukaani tarttui myös toinen kankaasta tehty taulu/kyltti, joka oli hetken yksinään eteisen seinustalla. Näyttäessään kovin orvolta muistin anopin tekemän risusydämen ja hetken puuhasteltuani sain nämä kaksi tulemaan keskenään mukavasti toimeen. 


Viimeisenä mutta ei lainkaan vähäisimpänä, löysimme Stockmannilta keittiöön kauan etsityn kellon. Nyt ei vieraidenkaan tarvitse etsiä ympäri keittiötä kelloa aikaa katsoessaan, kello kun näkyy suoraan ruokapöytään.Suuren suuria hankintoja ei ollut nytkään, mutta niinhän se on: "kun on pienet ilot, voi iloita useammin"!

Seuraavaksi harkinnan alaisena on uusien verhojen hankkiminen keittiöön ja olohuoneeseen. Keittiöön haluaisin laskosverhot ja olohuoneeseen tavalliset sivuverhot, pellavasta molemmat. Ideoita olisi verhoihinkin liittyen, lisäksi olohuoneen sohvan yläpuolelle olen haaveillut vanhoista ikkunan pokista tehtyä taulua tai peiliä... Ja mitäs vielä...? Kyllähän näitä seuraavia sisustusideoita syntyy aivan mahdottomasti!

2 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihania juttuja olet taas Emppu löytänyt. Ja niiden esille laittaminen ja asettelu on kyllä sun juttujasi :)
  Valokuvista pääsee helposti tunnelmaan sisälle.
  Suvun ikioma sisustusexpertti...tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Heippa pajuliini! :)
  Voi kiitoksia kovasti kehuista!! <3
  Paljon on mielessä päivittäin kaikki kivaa jota voisi kuvata, mutta aika on kortilla, kuten varmasti arvaat. ;)
  Mukavaa kun olet tykännyt otetuista kuvista!
  Ja kiitos kommentista! :)

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi!