keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Väsynyt mutta onnellinen

Takana viikonlopun pitkät työpäivät sekä yksi yövuoro. Olo on todellakin väsynyt! Yhden yön valvomisesta rytmi ehti hieman kääntyä, joten eilen illalla ei uni meinannut millään tulla ja sainkin pyöriä sängyssä reippaasti yli puolen yön. Onneksi mies olikin tänään kotona, joten sain nukkua univelkoja pois miehen ollessa aamun tytön kanssa. 

Ikävä on ollut molemmin puolista, äidillä ja tyttärellä! Eilen tytön kotiuduttua päiväkodista onkin syliini pyydetty monen monta kertaa, samoin tänään. Nyt onkin taas tankattu hellyyttä ja rakkautta! Miten sitä voikaan olla niin onnellinen saadessaan lämpimän ja hellyyttä osoittavan lapsen syliinsä! Tuntuu, että väsymyskin kaikkoaa kun vain katsoo tytön kirkkaita silmiä ja nauravia kasvoja.


Eilen aamulla yövuorosta kotiuduttuani huomasin keittiön senkillä olevat lakastuneet ruusut ja samaten päätin että ne täytyy muistaa ikuistaa. Kuihtuneissa ruusuissa oli edelleen jäljellä omaa kauneuttaan, värit olivat haalistuneet ja nuput olivat hauraita. Pienikin kosketus sai lehdet tippumaan.


Parvekkeella olevat kanervat antavat ikkunan takaa katseltaessa oikeaa väriterapiaa! Enteilevät luonnollisesti talven tuloa. Sammalta täytyy jossain vaiheessa etsiä lähimetsästä ja parvekkeella olevalle pöydälle olen mielessäni suunnitellut jonkinlaista kukka-asetelmaa, vaikkapa callunoita ja jotain muuta, mutta mitä..? Sitä miettiessä ja pohtiessa.


Lyhdyt ovat kulkeutuneet sisälle ja nyt parvekkeelle täytyisi etsiä pari lyhtyä lisää. Täytyypä katsastaa tänään läheisen Prisman tarjonta samalla, kun piipahdan siellä muiden asioiden vuoksi illan jumpan jälkeen.

Niin ja hei, sain mieheltäni joululahjan jo etukäteen! Nimittäin ikioman kameran, jolla saan kuvailla mielin määrin eikä aina tarvitse kysyä miehen kameraa lainaan, vaikkakin hän sitä kyllä aina mielellään lainaa. Näitä tämän postauksen kuvia en ole itse kuvannut, vaan mieheni uudella kamerallani. Annetaan kunnia hänelle jolle se oikeasti kuuluu. Eilen illalla ehdin jo vähän testailla ja harjoitella kameraani, onneksi mies opastaa ja ohjaa uuden kameran käyttöä eikä tarvitse itse pähkäillä käyttöoppaan kanssa. Ikioma personal trainer, mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!