maanantai 14. marraskuuta 2011

Vaniljan, toffeen ja suklaan sävyjäNämä sävyt uudistunut olohuoneemme on saanut edellisen limenvihreän tilalle. 

Pellavaiset sivuverhot ovat uudet, kangas on kauniin läpikuultavaa ja aavistuksen himmeän hohtavaa. Tummat pajuiset sydämet hoksasin yhdistää verhojen kanssa, nyt niissä "on sitä jotain". 

Monta viikkoa etsin oikeaa peiliä sohvan yläpuolelle, ikkunapokallisia peilejä ei ihme kyllä löytynytkään niin helposti kuin luulin. Jos joku kaunis yksilö tuli vastaan, niin hinta oli myös sen mukainen. Tarkemmin en lähtenyt erikseen selvittämään, mitä peilin teettäminen ikkunapokiin olisi maksanut. Peiliin tulee vielä jotain kivaa lisäystä, siitä kerron sitten myöhemmin.
edit. Peiliä kaunistamaan löysin pajuisen sydämen KodinYkkösestä.

Sisustustekstin löysin sattumalta yllätyksekseni Bauhaussista. Alunperin ajattelin laittaa tekstin makuuhuoneeseen, mutta isänpäivän aattona ajattelin kokeilla sitä sittenkin olohuoneemme verhotangon listaan. Siihen se tuntuikin istuvan paremmin kuin hyvin!

Tuntuu että nyt olen saanut sisustettua olohuoneen juuri sen tyyliseksi, joka jo pitkään on tuntunut omimmalta. Rottinki ja paju tuo mukavaa rouheutta sekä särmää muuten selkeään ja simppeliin ilmeeseen.

Täällä tuoksuu sananmukaisesti toffee, sillä Ikean tuoksukynttilä tuikkii lasivaasissa ympärillään kirkkaita lasikiviä. Ruskea silkkinauha antaa oman suloisen ilmeensä kynttilälyhdylle.


1 kommentti:

  1. Sulla on kyllä silmää kauneudelle ja erittäin hyvä maku :) Voin aistia tänne asti toffeen tuoksun kera vaniljan ja suklaan ...

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi!