keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Talo täynnä valoa

Niinhän siinä kävi jälleen kerran. Pieni (tässä tapauksessa ei niin pienikään) lapsi sisälläni ei millään malttanut olla ihastelematta ystävältäni saatua lahjapussukkaa, josta pilkisti kauan odottamani talolyhty. Olimme yhdessä joululahjoja ostelemassa ja esitimme kumpikin vihjailevat lahjatoiveemme ääneen, joten niin saimme molemmat sellaisen joululahjan kuin mitä toivommekin. Talolyhtyä olen ihastellut ja katsellut monissa blogeissa ja vihdoinkin sain sellaisen omaa kotia kaunistamaan! Niinpä esitin erittäin pätevän näkemykseni miehelleni, että anoppilasta joulun jälkeen kotiin lähdettäessä ei olisi niin paljon lahjoja auto täynnä. No, mies myöntyi ja sain luvan ottaa tuon joululahjan kyttööni jo nyt. 


Voi kuinka kaunis se mielestäni onkaan! Niin tunnelmallinen kynttilänvalo tuikkii pienistä ikkunoista.
 
Eilen luonamme kävi kauempana asuva ystäväni lahjoja tuomassa. No, sainpa häneltäkin luvan avata hänen tuomansa joululahjan ja mitä paketeista paljastuikaan! Monta Party Liten tuoksukynttilää sekä toinen violetti tuikkualusta. Ensimmäisen sain ystävältäni kaason lahjaksi kesällä. Pakkohan se oli heti eilen laittaa tuoksukynttilä palamaan ja yllättävästi samalla tukkoisuuskin vähän helpotti.
 
Kynttilät ovat kerrassaan aivan ihania! Ne jos mitkä tuovat tunnelmaa ja samalla sitä jotenkin olokin rauhoittuu kynttilöiden liekkiä katsellessa.


3 kommenttia:

 1. Kyllä upeita kuvia ja esineitä. Kauniisti olet laittanut jälleen kerran kaikki esille.
  Koeta kestää täällä pari päivää hieman vaatimattomissa puitteissa. No tunnelmaa taitaa sentään löytyä.
  Oikein Hyvää Joulua teillekin !

  VastaaPoista
 2. Yllättäen jouduit uhrautumaan ennenaikaiseen joulupakettien availuun:) Ethän sä koskaan ennen....
  Hyvä oli syy ja saittepa nauttia jo aikaisemmin niiden kauneudesta .

  VastaaPoista
 3. pajuliini: "Vähän" myöhässä vastailen mutta kiitokset joulun toivotuksista! :) Enhän minä koskaan ennemminkään ole lahjoja etukäteen avannut... ;)

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi!