keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Vain sinä ja minä

Aivan ihanan rentouttava viikonloppu takana! Lähdimme lauantaina jo yhden aikaan päivällä kohti Hotelli Tammeria, tyttö jäi mielellään kotiin mumman ja paapan kanssa. Itse asiassa myös minun vanhempani tulivat meille iltapäivällä, joten ei pelkoa etteikö tyttö viihtyisi miehen sekä minun vanhempieni kanssa. 

Pääsimmekin yllättäen omaan huoneeseemme jo ennen klo 15:ta, vaikka periaatteessa huoneet sai vastaanottaa vasta tuolloin. Hotellirakennus on sisältä sisustettu 20-luvun tyyliin ja itse rakennus taitaa olla jo vuodelta 1912! Huoneemme oli todella siisti ja kaunis, vessassa aivan ihanat uusvanhan tyyliset hanat sekä suihku ja huone oli muutoinkin mielestämme kauniisti sisustettu. Totesimmekin jo heti alkuun, että ainakin huoneen puolesta hotelli oli nappivalinta.

Kävimme ennen leffan alkua kahvilla Wayne`s Coffeessa, joka jo pelkästään tuntui ylellisyydeltä, kun sai juoda kahvinsa rauhassa ja seurata hetken ihmisvilinää. Kotona kun kahvin juonti jää usein kesken ja loppujen lopuksi päätyykin usein kaatamaan kylmän kahvin viemäristä alas. Leffana oli "The Grey- Suden hetki", toiminta/seikkaulu kategoriaan lukeutuva. Jännittävä leffa kaikin puolin!

American Dinerissä söimme hampurilaisateriat ja loppujen lopuksi olimme niin täynnä, etten jaksanut syödä jälkiruokaakaan loppuun asti (mikä on todella harvinaista!)! Ruoka oli jälleen kerran todella hyvää, yleensä käymmekin niinä harvoina leffakertoina em. ravintolassa syömässä. 

Vatsat täynnä kävelimme takaisin hotellille ja alunperin ajattelimme, että olisimme käyneet myöhemmin illalla alakerran baarissa juomassa yhdet drinkit mutta meillä kävi vanhanaikaisesti ja loppujen lopuksi päätimme lopen väsyneinä mennä nukkumaan "jo" yhdentoista maissa.... Ehdimme me ennen sitä kuitenkin viettää aikaa huoneessa kilistäen maljoja ja nauttien yhteisestä hetkestä. 

Hotellin aamupala tarjoiltiin kauniissa vanhassa salissa ja ainakin meille aamupala oli todellakin riittävä. Puolilta päivin lähdimme kotiin päin, tyttöä oli jo kova ikävä vaikka olimme olleet vajaan vuorokauden erossa. 
Kaikin puolin hotelli oli mielestämme erittäin hyvä valinta ja ehdottomasti menemme samaiseen hotelliin toistekkin viettämään yhteistä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!