torstai 1. maaliskuuta 2012

Kevät mielessäAivan mielettömän keväisistä päivistä olemme nauttineet näinä parina päivänä! On tuntunut niin oudolta, kun jo aamusta varhain aurinko on paistanut kirkkaasti ja ulos kurkistaessa on näyttänyt jopa jo kesäiseltä. Tänään on kylläkin ollut hirveän loskainen keli, joten nyt jäi tytön kanssa ulkoileminen suosiolla väliin. Parkkipaikkoja on aurattu koko päivän ja edelleen ulkoa kuuluu pikkutraktoreiden ääntä.

Meillä kävi eilen kovin mieluisia vieraita Pohjanmaalta saakka. Miehen sisko perheineen piipahti samalla meitä katsomassa ollessaan lomareissussa. Hetken tarkkailtuaan alkoi tyttökin jo kovasti seurata serkkujen touhuamista. Taisivat kolme serkkupoikaakin tykätä kun näkivät tyttöämme pitkästä aikaa. Mukavaa oli kyllä meillä aikuisillakin, harmi kun aika sen vuoksi riensikin niin nopeasti ja vieraiden oli jatkettava matkaa. Jospa viimeistään pääsiäisen aikaan mekin pääsisimme Pohjanmaalla sukulaisissa käymään.

 Arki koittaa minullekin jälleen huomenna parin vapaapäivän jälkeen. Jospa näistä ihanista auringonsäteistä saisi lisäenergiaa ja taas jaksaisi pari päivää viettää töiden parissa.
Yritetään nauttia suloisista kevätpäivistä parhaamme mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!