lauantai 28. tammikuuta 2012

Kampauspöytä

No joo, mitään hienoa kampauspöytää ei kylläkään löydy. Ihan vaan vanha kirjoituspöytä, joka vain sattuu olemaan vähän väärän värinen. Makuuhuoneessa muut kalusteet ovat tummaa puuta, mutta kirjoituspöytä saisi olla valkoinen. Nykyistä pöytää ei kannata maalata, ainakaan minun taitoni eivät riitä pöydän lakkapinnan hiomiseen yms. Kirppareiden kalustetarjontaa voisi käydä joskus katselemassa sillä silmällä, josko sopiva valkoinen pöytä tulisi vastaan...


Joskus aiemmin olin haaveillut piianpeilistä, mutta kirjoituspöydälle löysin kauan etsimäni ikkunanpoka-peilin. Ja yllättävän edullisesti Halpa-Hallista, josta on saattanut tehdä viime aikoina kivoja, kukkarolle ystävällisiä sisustuslöytöjä.


Muutama päivä sitten aloitin pienen askarteluprojektin. Suolataikinasta on nyt tehtynä sydämiä sekä tähtiä, jotka olisi huomenna tarkoitus koristella. Toivotaan että onnistuvat!

Ansaitut vapaapäivät alkavat huomenna, tänään aamulla oli tuskaa päästä ajoissa ylös sängystä. Suunnitelmissa olisi pitkästä aikaa jumpassa käyntiä, ulkoilua, ystävien tapaamista ym. mukavaa mielen piristystä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!