sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi

Niin aika taas vierähti eteenpäin ja alkoi uusi vuosi.
Eilen vietimme uuden vuoden aattoa ystäväperheemme kanssa iloisessa seurassa. 

Niiden perinteisten, perunasalaatin ja nakkien lisäksi herkuttelimme pekoni-lihapullilla, ristikkoperunoilla sekä tonnikala-riisi-salaatilla. Hyvän ruoan kruunasi, mikäs muukaan kuin punaviini.
Jälkiruoaksi nautimme kahvin kanssa muun muassa jäätelöä ja suolakeksejä erilaisten maustetuiden tuorejuustojen kera. Olo oli kuin jouluna, vatsat täynnä herkkuja ja silti olisi tehnyt mieli syödä vielä vähän lisää. 

Illalla lähdimme yhdessä katsomaan kylän vuotuista lasten ilotulitusta. Raikas ilma teki hyvää aikuisille tytöistämme puhumattakaan. Tosin rakettien pauke pelotti tyttöjä kovin, joten kauaa emme ilotulitteita jääneet katsomaan vaan lähdimme kävelemään ystäviemme kotia kohden. Ulkona oli tunnelmallista hämärää tietä kulkiessamme, ohittamiemme talojen jouluvalojen luodessa pehmeää valoaan pimeyteen.

Hieman ennen puolta yötä lähdimme ajamaan omaan kotiimme värikkäiden rakettien saatellessa matkaamme. Yllättävän myöhälle jaksoi tyttömme touhuta ja vasta myöhään illalla alkoi väsymys voittaa. 
Kovin levottomasti tyttö nukkui viime yön ja raketeista on puhuttu päivän kuluessa paljon. 
 
Meillä tammikuussa vietetään sekä tytön että minun syntymäpäiviä. Tytön 2-vuotissyntymäpäiväjuhlat pidetään sekä Pohjanmaalla tytön mummulassa että täällä meillä kotona. Lähisuku kun asuu 160km etäisyydellä meistä, joudutaan synttäreitä viettämään useammassa osassa. Ja mikäs siinä, juhliminen on aina mukavaa!


Uuden vuoden ensimmäisen päivän myötä toivotan teille jokaiselle onnen ja rakkauden täyteisiä hetkiä ja toivotaan että sitä luntakin saisimme pian pimeitä iltoja valaisemaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!