sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Maistuis varmaan sullekin?


Oli pakko kokeilla ensimmäistä kertaa elämässä lumiukkosoppaa, johon tutustuin eri blogeissa sekä itse Kaarnasydän ja sammalkranssi- kirjassa. Ja olihan se hyvää, vaikka tein sen tummasta kaakaojauheesta. Perinteisesti kaakaota on meillä tehty maitokaakaojauheesta, mutta nyt se oli yllättäen päässyt loppumaan. Hyvinhän tuo tumma kaakaojauhekin toimi! Lämmitti mukavasti, kun ulkona paukkuva pakkanen tuntuu vaikuttavan sisätiloissa asti. 
Kaakaota höystettynä vaahtokarkeilla sekä suklaalla, nam!


Jotenkin näin sydäntalvena sitä kaipaa pientä kevään merkkiä, joten niinpä pari kimppua tulppaaneja pääsi keittiön senkin päälle meitä ilahduttamaan. 
 
Muutama päivä sitten aloittamani askartelu sai tänään jatkoa, tosin sillä tuloksella että taidan sittenkin kokeilla maalata suolataikinasta tehdyt tähdet ennen sokerin ripottelemista. Liima kun sai aikaan sen, että sokeri alkoi jonkin verran sitomaan itseensä liimassa olevaa nestettä tms. ja näytti ns. sulavan! Meillä kun ei valkoista maalia ole tähän hätään, niin taidan huomenna kokeilla tytön valkoista sormiväriä... Se toimii jos on toimiakseen. 


Ei auta, silmät alkavat lupsua joten sänky kutsuu. Tänään on tullut lumiukkosopan lisäksi herkuteltua suklaalla ja vaahtokarkeilla, joten huomenna tiedossa pilatesta. Iltapäivällä lähdemmekin kyläilemään ystäväperheen luokse. Kaikin puolin mukava päivä tulossa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!