keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ihana valo!

Tänään on mielessä pyörinyt Samuli Edelmannin laulu Sinä olet aurinko. Sanat muistuu mieleen vain osittain ja tämän kuvan kamerasta ladatessani oli pakko hyräillä itsekseen. Niin kaunis, juurikin IHANA valo lankeaa olohuoneen verhon sekä sydän- koristeen läpi valkoiselle seinälle luoden pehmeän varjon. 

Miehen opastuksella harjoittelin jälleen kuvan käsittelyä Picasa:lla ja loppujen lopuksi sain vangittua kevään pehmeää valoa itse kuvaan.


Eri kokoisia kukkia on tullut tehtyä viime viikkojen aikana Novitan Pitsikukka- kehikolla. 
Näin miehen siskon ottamia kuvia hänen tekemistään paperinarukukka- verhokapoista, jotka olivat aivan uskomattoman kauniita! Alunperin kukat oli tehty ruskean sävyisestä paperinarusta, mutta loppujen lopuksi heidän olohuoneensa ikkunoita koristaa valkoiset paperinaru-kapat. Seuraavalla Pohjanmaan reissulla tulemme vierailemaan heidänkin luonaan, sillä luonnossa nuo paperikukka- kapat ovat varmasti vieläkin kauniimmat.

Siitä se sitten lähti, ajattelin kokeilla että saisinko itsekin tehtyä sen verran paperikukkia, että olohuoneen ikkunan yläpuolelle saisi jonkinlaisen kapan tehtyä... Projektissa menee tietysti oma aikansa, sillä meillä 2-vuotiaan hereillä ollessa ei pahemmin pysty keskittymään (lue: anneta keskittyä) käsitöihin. Ja voi olla, että alla olevat kukat eivät väritykseltään sitten sovikaan ja joudun tekemään kukat luonnonvalkoisesta narusta. Mutta aika näyttää, tosin ajatuksissa on ollut askarrella kukista myös valosarja jollaisen näin jouluna miehen siskon luona. Se oli niin kaunis että pakko kokeilla sellaista itsekin! Ja koska paperinarukukat valmistuvat tosi nopeasti ja ovat helppoja tehdä, niin jospa minullakin olisi mahdollisuudet saada oikeasti niistä aikaan jotain käyttökelpoista.


Myös yllä olevan kuvan olen käsitellyt Picasalla. Tuolla ohjelmalla kuvien käsittely on suht helppoa, vaikka nytkin kyllä piti mieheltä kysellä että mistäs sitä saikaan tehtyä niin ja näin... Mutta jos taas pian olisi aikaa harjoitella ohjelman käyttöä lisää, niin jatkossa muistaisi eri toiminnotkin huomattavasti paremmin. 

Mutta nyt taidan jälleen palata paperikukkien koukuttavaan maailmaan.

Aurinkoisia kevätpäiviä! 
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!