maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kevään ensimmäiset perhoset

Meillä on tänään näkynyt jo tämän kevään ensimmäiset merkit perhosista. Tosin askartelun myötä, oikeat perhoset odottelevat vielä lämpimämpiä säitä ennenkuin levittävät siipensä ja lähtevät tutkimaan kevääseen heräävää luontoa.


Tarkasti, mallia katsoen olemme tytön kanssa värittäneet piirustuspapereita ja taiteilleet niistä tämän aamun Pikku Kakkosen ohjeiden mukaan iloisia perhosia. Helppoja tehdä ja varmasti tullaan askartelemaan niitä enemmänkin. Tyttö tykkäsi kovasti askartelemisesta eikä millään malttanut odottaa että pääsisi päikkäreiden jälkeen niiden kanssa leikkimään. Tosin tytön tekemä säästetään muistoksi, toisella perhosella tyttö saa kokeilla miten hyvin perhonen osaa lentää.


Tämän kauniin kukkakimpun sain eilen mieheltä piristykseksi. Niin kauniita ja keväisen herkän värisiä kukkia! Kimpun asetin rottinkiseen, alunperin kynttilälle tarkoitettuun lyhtyyn. Sisällä on lasinen kulho, joten kukat voi vallan mainiosti laittaa veteen.

Tytöllä päiväunet maistuvat edelleen, joten taidan kallistua vaakatasoon ja kuunnella vihdoinkin Saran uutta levyä, Instrumental EP: tä. Vinkkinä vielä, että Saralla on todella hyviä kappaleita, joten kannattaa kokeilla kuunnella. 

Mukavaa alkanutta viikkoa!

~ Emppu ~

1 kommentti:

  1. Ihanat uudet sivut sulla !!! Onpa upea ulkoasu :)
    Tosi kivoja nämä kuvakollaasit ja kuinka taidokkaita kuviakin osaat ottaa <3
    Voin vain kuvitella kuinka ihanaa teillä oli, kun teitte niitä perhosia toisen perhosen kanssa <3
    Mummolassakin sitten voitais askarrella jotain, ostin Tiimarista styroxmunia, että Neakin saa maalata meillä niitä. Tehdään yhdessä Pääsiäisenä, kun hänkin niin nauttii väreillä tekemisestä. Vieläkö hän kirjoittaa: A T Nea ? Haleja teille !

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi!