perjantai 16. maaliskuuta 2012

Tytön huone

Vihdoinkin sain aikaiseksi kuvata hieman tytön huonetta. Koska vuokralla asutaan, ei huonetta ole voitu esim. tapetoida, eikä komeron vanhoja ovia uusia yms. asioita joita muutoin voisi tehdä. 

Tytön mumma löysi suloisen pehmosydämen, lisäksi tyttö sai hänen kutomansa korin.


"Pikku Prinsessa"- kyltti on näkynyt täällä blogissa aikaisemminkin. Kyltti löytyi kirppikseltä.


Muumi- verhokangas on isovanhempien tuliainen Ikaalisten Finlaysonin tehtaanmyymälästä. Tytön mumma on maalannut puisen laatikon valkoiseksi ja maalannut kannen kukat.


Pieni pöytä tuoleineen on peritty tytön serkuilta. Kirjahylly on edelleen etsinnässä, Ikean hyllytarjontaa on tullut monesti netissä katseltua. Huoneen nurkassa on parkissa nuken vaunut sekä mopo, joilla leikitään ahkerasti.


Ja näitä pehmoleluja on kertynyt tähän mennessä jo melkoisesti! Tytön kävelykärryllä kuljetetaan milloin mitäkin ja vielä toistaiseksi tyttö mahtuu kärryssä istumaan.


Meillä tyttö nukkuu vielä pinnasängyssään, mutta jossain kohtaa täytyy ruveta miettimään, millaisen isomman sängyn tytölle hommaisi seuraavaksi. Vanhanaikainen, päästä vedettävä sänky olisi suloinen mutta huoneen koon vuoksi järkevintä on kuitenkin etsiä sopivaa kerrossänkyä mahdollista pikkusiskoa tai pikkuveljeä ajatellen tässä vuosien kuluessa.

Iloista viikonloppua täällä kävijöille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!