sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Leppoisa sunnuntai

Niinhän siinä kävi, että tämän päivän siivoamiset siirtyivät jollekin toiselle päivälle, sillä tyttö on nuhansa vuoksi nukkunut jälleen kovin levottomasti viime yönä. Tytön lisäksi myös äiti ja isi ovat väsyneitä.
Enpä kovin pahakseni laittanut, että tänään saan vain olla ja viihdyttää hieman rutuista tyttöä.

Siispä tytön päikkäreiden aikaan nappasin kameran laukusta ja otin muutamia kuvia keittiöön löytyneistä sisustusjutuista.


Yllä oleva kuva on otettu Kodin Ykkösestä löytämästäni valokuvakehyksestä, jossa on valmiina tämän kaltaisia kuvia taustapaperissa. Kehyksestä ei löytynyt nimeä tai edes valmistajaa/valmistuttajaa. 
Vaihdamme kehykseen mustavalkoiset kuvat tytöstämme, kunhan ehdimme valita kuvia rauhassa ajan kanssa.


Kokeilin yhdistää Picasalla kaksi kuvaa ihan vain kokeillakseni ja kaksoiskuvasta tulikin yllättävän hieno omasta mielestäni.


Tässä valokuvakehys näkyy kokonaisuudessaan. Faith- tekstin pohjana on luultavasti säkkikangasta tai muuta vastaavaa ja kehykseen on kiinnitetty pieni, vanhan ajan avain. Olin kirjaimellisesti myyty kun silmäni osuivat hyllyssä olevaan kehykseen. Säkkikangas (?) sopii tosi kivasti yhteen keittiön uuden maton kanssa.


Keittiö on ollut jo jonkin aikaa yleisilmeeltään vaalea, mutta vähitellen olen ruvennut kaipaamaan jotain kontrastiakin. Mustasta rautalangasta tehty sydän sekä mustareunainen valokuvakehys tuo haluttua vastakohtaa pienissä määrin. Tarkoituksena on kuitenkin pitää keittiö pääsävytykseltään vaaleana.


Valkoiset peltipurkit löytyivät myös Kodin Ykkösestä. Isompaan purkkiin mahtuu mukavasti kirjeet ja pienempään purkkiin sekalaisia tavaroita kynistä alkaen.


Keittiön matossa on monia erilaisia tekstejä kuvineen. Pitkään harkitsin että sopisiko matto meille vai ei, oli todella vaikea hahmottaa pelkästään kuvaston perusteella riitelisikö matto täysin muun sisustuksen kanssa. Levitettyäni maton lattialle totesin, että se sopii meidän kettiöön juuri niin hyvin kuin on ollut tarkoituskin. Lisäksi maton ollessa rouhean juutin värinen (matto on valmistettu juutista + puuvillasta), tuo se kivasti vähän särmää vaaleaan keittiöömme.

Tässäpä nämä "maistiaiset" pienimuotoisesti uudistuneesta keittiöstämme, 
joten 
toivotan Teille täällä vieraileville:


sunnuntaipäiväänne!

~ Emppu ~

6 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan taas Ihania !! Sulla ja teillä on tosi hyvä maku, nautinnollista päästä kurkistelemaan teille, eikä koskaan turhaan.
  Onnea uudelle keittiölle kokonaisuudessaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :)

   Kommenttisi on jäänyt minulta ihan huomaamatta, pahoittelut! :/
   Mukavaa kun pidit uudesta keittiöstä! :) Pienillä jutuilla saa monesti raikastettua ja uudistettua huoneita. ;)

   Tervetuloa uudelleen! :)

   Poista
 2. Hei,

  Löysin blogisi googlen kautta, kun etsiskelin tuota sinulta löytyvää keittiön mattoa. Jossain sen olen siis aiemmin nähnyt ja se on mieleeni jäänyt.. Onko mattokin Kodinykkösestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tervetuloa blogiini! :)

   Maton löysin Hobby Hall:in nettisivuilta, nuo valkoiset peltipurkit sekä valokuvakehys ovat Kodin Ykkösestä.
   Olen kyllä tykännyt tuosta keittiön matosta todella paljon, ja varsinkin kun on kyse lapsiperheestä, niin kaikki tahrat eivät mustan-ruskean-kirjavassa matossa näy. ;)

   Aurinkoisia kesäpäiviä Sinulle ja mukava kun käväisit! :)

   Poista
 3. Hei,

  Kiitos tiedosta, ei taida vaan enää Hobby Hallista löytyä, koska selailin nuo nettisivut jo läpi.

  Mukavaa kesää teidänkin perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! :( Toivottavasti löydät jostain muualta mieleisen maton!

   Kiitos toivotuksista! :)

   Poista

Kiitos vierailustasi!