lauantai 24. maaliskuuta 2012

Vapaa viikonloppu

Ruhtinaaliset kolmen päivän vapaat alkoivat sumppuisen sään myötä. Eilen oli niin kaunis aurinkoinen päivä, mutta niinhän se usein menee, että kauniita ilmoja saa ihailla vain työpaikan ikkunoista ja kun vihdoin ne odotetut vapaat koittavat, taivaalta sataakin räntää.

Tämän harmaan päivän myötä ajattelinkin kohta sytytellä kynttilöitä. Otetaan edes jotenkin kaikki irti näistä ilmoista.


Ai niin, tänä yönä sitten siirretään kelloja tunnin eteenpäin kohti kesää! 
Meillä on aamuvirkku iloinen herättäjä muutoinkin, joten ei pelkoa aamupäivään saakka nukkumisesta. Tyttö on herännyt jo kuudelta aamulla, varmasti osittain alkaneesta nuhasta johtuen. Täytyy jälleen ottaa kaikki mahdolliset keinot käyttöön, jotta tytön yöuni olisi ensi yönä edes vähän levollisempaa.

Näin kerrostalossa asuessa sitä haikailee aina joka kevät sekä syksy omakotitalossa asumisen perään. Kun olisi kuraeteinen tai muu vastaava, niin sen kaiken hiekan ja kuran kulkeutuminen ympäri asuntoa vähenisi huomattavasti! Joten taitaa se huominen vapaapäivä mennä sujuvasti asuntoa siivotessa. Ikkunoiden pesun jätän suosiolla lämpimimmille säille, mutta jonkinlaista kunnon kevätsiivousta täytyisi tehdä jonain päivänä sillä jouluksi ei kunnon siivoja tullut tehtyä lainkaan.

Jotain kivaa voisi keksiä tälle lauantaille! 
Illaksi olisi saunavuoro, mutta täytyy vähän katsoa mihin suuntaan tytön nuha on päikkäreiden aikana mennyt. 
Ihaninta on kuitenkin kun saa olla kotona yhdessä perheensä kanssa! Monen monta halausta ja suukkoa olen tänä päivänä tytöltä saanut, ikävä on ollut meidän molempien!

~ Emppu ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi!